30 aniversari de CORDIBAIX, referent en l'àmbit de la inserció laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental

Avui divendres, 21 d'octubre, la sala d'actes de l'Àrea de Serveis a la Persona de Sant Joan Despí acull l'acte d'inici de la celebració del 30è aniversari de l'entitat Cordibaix,la federació d'entitats de persones amb discapacitat i trastorn mental del Baix Llobregat.

En el marc d’ aquesta celebració s'ha programat un seguit d'activitats i en aquesta nova etapa ha renovat la imatge de la Federació amb noves eines i recursos per a les persones i les entitats que conformen aquesta entitat. L'any commemoratiu, a banda de la nova imatge corporativa i la nova pàgina web, contempla diverses activitats que s'aniran realitzant al llarg d'aquests mesos fins al juny de 2017, com ara exposicions, networking, campanya de reconeixement per a empreses col•laboradores, entre d'altres.

Amb motiu de la celebració del trentè aniversari, Cordibaix presentarà la campanya "Només Faltes tu". En aquest sentit es donaran a conèixer tot un seguit de vídeos centrats en l'experiència i la importància de la integració laboral. Concretament, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, presentarà el vídeo "Una oportunitat"; Enric Carbonell, conseller de Regim Interior, Hisenda i Acompanyament Local del Consell Comarcal del Baix Llobregat, farà el mateix amb "Treballadors capacitats".

Àngels Ponsa, coordinadora de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació presentarà "Si encara tens dubtes", i M. Antonia López, cap de servei de Programes per a la Diversitat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, serà l'encarregada d'introduir el vídeo "Només faltes tu", que dóna nom a la campanya i que es pot visualitzar a continuació;


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article