Detingut a Abrera un fals revisor que va estafar a una senyora de 85 anys

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir el 19 d’octubre un home, de 41 anys, nacionalitat espanyola i veí de Reus com a presumpte autor d’un delicte d’estafa.

Els fets van tenir lloc el novembre de 2015 quan un home va trucar per telèfon a la víctima fent-se passar per un revisor de l’aparell descalcificador que la dona de 84 anys té instal•lat a casa seva, a Abrera, amb l’objectiu de concretar dia i hora per fer-ne la revisió. El dia fixat i una vegada en el domicili, l’home va comunicar a la víctima que tenia un deute pendent de pagament de 6.500 euros, quantitat que la dona va pagar el dia següent.

Arran de la denúncia dels fets, els investigadors van identificar el presumpte autor de l’estafa i també van poder localitzar altres presumptes víctimes de les estafes del mateix autor, que sempre feia les trucades amb número ocult per evitar que l’identifiquessin i/o dificultar qualsevol acció investigadora.

Cal destacar l’especial vulnerabilitat de les víctimes, totes persones d’edat avançada i algunes d’elles amb malalties cròniques greus com és el cas de la víctima de 84 anys, que pateix el síndrome de Parkinson i té pèrdues de memòria rellevants. Finalment els investigadors van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte d’estafa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article