Caps de setmana i festius tots els trens aturaran a l’ estació de Rodalies Viladecans

La mesura, en certa manera forçada per la imminent inauguració del macro-outleet, aparcant velles reivindicacions a banda, també contempla que abans de maig del 2017, s’ incrementi la freqüència en dies laborables.

El Departament de Territori i Sostenibilitat incrementarà els serveis ferroviaris de Rodalies a Viladecans amb 58 trens més els caps de setmana i festius. Aquest reforç es fa per atendre la demanda que generarà el nou outlet que s’obrirà al municipi aquest dimecres. El servei passarà dels 36 trens en direcció a Vilanova i la Geltrú (Garraf) i 39 en direcció a Barcelona que hi ha actualment a 65 i 68, respectivament.

Aquesta mesura, que es posarà en marxa la primera quinzena de novembre, permetrà disposar de quatre trens cada hora i d’una oferta global de 133 freqüències. Pel que fa als dies feiners, es manté l'oferta de trens actuals, és a dir, 64 trens en direcció a Barcelona i 71 trens en direcció Vilanova. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, s’ha reunit aquest dilluns amb l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, per comunicar-li la millora en el servei.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article