Martorell serà la capital de la dansa en el marc de la iniciativa “Fem Dansa”

El Pla d’Impuls de la Dansa fixa sis accions específiques per incentivar la presència de la dansa professional catalana a tot el país, crear ocupació de qualitat i fomentar una major difusió en l’esfera pública de la dansa per generar nou públic.

La primera d’aquestes sis accions és el ‘Fem Dansa’, un circuit municipal pilot que programarà espectacles, mostres i conferències al voltant de la mateixa, i que entre els dies 3 i 6 de novembre convertiran Martorell en la capital nacional d’aquesta manifestació artística.

Entre d’altres actes, el dijous 3, a l’auditori del Centre Cultural, el ballarí Toni Jodar impartirà una conferència per entendre millor la dansa moderna i contemporània; i el divendres 4, al Teatre El Progrés, la companyia Roger Bernat oferirà la seva versió de ‘La consagració de la primavera’, d’Ígor Stravinski. Aquesta iniciativa pretén reforçar un circuit estable municipal a Catalunya per a produccions mitjanes de dansa i ampliar la xarxa d’estructures i espais d’exhibició d’àmbit nacional.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article