Èxit rotund de la segona edició del 48H Open House a Sant Joan Despí

El cap de setmana de portes obertes del patrimoni de la ciutat, en el marc del festival d'arquitectura 48H Open House Barcelona, ha tret 3.689 visitants que no han volgut passar per alt l'oportunitat de veure les joies arquitectòniques més importants de Sant Joan Despí de manera totalment gratuïta.

D'aquestes 3.689 visites, 276 persones ho van fer a través dels itineraris modernistes (es van fer 11 grups), i la resta va optar per la visita lliure. Les dues obres més destacades de l'arquitecte modernista Josep Maria Jujol, Can Negre i la Torre de la Creu, van ser els més visitats amb 718 i 714 persones respectivament, mentre que Can Po Cardona, una masia del segle XVIII amb esgrafiats de Jujol a la façana, va atreure la curiositat de 453 visitants (aquesta casa és un domicili privat).

La resta de visites es van repartir de la següent manera: 401, la Ciutat Esportiva Joan Gamper; 303, l'Ermita del Bon Viatge; 273, la Casa Rovira; 251, la Torre Jujol; 224, Can Maluquer, i 76 la Torre de l'Aigua que forma part de l'estació de bombament d'aigües d'ATLL. La gran majoria dels participants, 2.616, va escollir el diumenge per sumar-se a aquest recorregut pel patrimoni de la ciutat.

L'Ajuntament ha valorat molt positivament aquesta segona edició de l'Open House, que a més a més, va comptar amb la complicitat del sector gastronòmic ja que 26 restaurants i bars van preparar menús especials durant les dues jornades. Molt destacat, un cop més, ha estat el paper dels 45 voluntaris i voluntàries que han ajudat en les diferents tasques organitzatives que representa un esdeveniment com aquest.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article