El Grup Industrial Saltillo, nou propietari d’Infun, assegura la continuïtat de tota la plantilla a Sant Vicenç dels Horts

Així li ha traslladat el nou propietari de GIS, José Manuel Arana, a l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, en la visita oficial a l’empresa,  a la mateixa, que també ha comptat amb l’assistència del director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat, Albert Castellanos, ha servit per intercanviar impressions entre els nous propietaris i les administracions local i nacional.

Aymerich s’ha felicitat de la decisió de GIS, “perquè és important cuidar i mantenir el capital humà que ha permès que una empresa com INFUN sigui atractiva per GIS”. Igualment, l’alcaldessa ha valorat molt positivament que hi hagi una inversió d’una empresa mexicana a Sant Vicenç dels Horts: “Això vol dir que tot el que s’està fent en promoció econòmica perquè la indústria pugui seguir endavant té uns efectes; Sant Vicenç se situa en un lloc important pel que fa a l’activitat econòmica”.

En aquest sentit, entre les diferents prioritats del mandat, hi ha la millora dels polígons industrials del municipi. És el cas, per exemple, del polígon de Les Fallulles, on està ubicada INFUN i on l’Ajuntament preveu millorar la urbanització a més d’iniciar les gestions pertinents per fer-hi arribar el transport públic. Per la seva banda, el nou propietari del grup, José Manuel Arana, ha destacat que els principals motius de la compra són “el capital humano, la experiencia en el negocio, la presencia geogràfica y la habilidad a través del tiempo de tener una credibilidad con clientes de una empresa que ha sabido tener éxito en Europa y en China”.

Jorge Rada, director general de la sección de automoción de GIS, ha destacat que “una de las razones por las que compramos INFUN es el talento que ha desarrollado a través de los años”. I ha afegit: “Nuestra intención es mantener la plantilla tanto a niveles de directores como de operarios. No pensamos hacer cambios estructurales, al contrario, pensamos que debe ser una base de crecimiento de GIS en Europa y en Asia, porque ya tenemos planta en China al hacer la adquisición de INFUN”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article