Puigdemont presideix la presentació de la competició “Territori Special –Sant Just 2017” i es desfà en elogis envers l’ Escola de Formació Antoni Algueró

A l’acte hi han participat alumnes amb discapacitat intel•lectual del Centre Pilot Asproseat de Sant Just Desvern, acompanyats de tres esportistes reconeguts vinculats a les disciplines esportives que es disputaran: Roger Grimau (bàsquet), Marta Vilajoana (ciclisme) i Manuel Orantes (tennis).

També s’hi ha presentat l'himne oficial i el logotip creat per alumnes del cicle formatiu de Gràfica Publicitària de l'Escola Antoni Algueró. Prèviament, el cap de l’Executiu, acompanyat per la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, també ha aprofitat la seva estada a l’Escola per fer una visita a les instal•lacions i inaugurar el curs.

El president ha volgut fer un reconeixement al Centre per la seva feina en “un sector que està immers enmig de les grans transformacions de la nostra economia” i ha elogiat els seus nivells d’inserció laboral.

Ha assegurat que és un “exemple del que significa la integració social a través del treball i la formació” i un “ascensor per garantir un futur als joves”. El president de la Generalitat ha apel•lat des de Sant Just, a la necessitat d’un “tracte digne” per a tots aquells col•lectius que corren risc de vulnerabilitat, i ha assegurat que això “val també per la pobresa i la inclusió”. “No seriem dignes de considerar-nos país o nació si en els nostres subjectes principals del país, que són les persones, no els procuréssim un tracte digne”, ha afegit.

Durant l’acte de presentació del Territori Special –Sant Just 2017, una competició per a esportistes amb discapacitat intel•lectual, el cap de l’Executiu ha afirmat que “com a país ens hem de poder preguntar si dispensem a tots els col•lectius sense excepció el tracte i les oportunitats que es mereixen, i si cada dia tots plegats prenem les mesures adequades perquè aquests col•lectius, sense exclusions, vagin seguint l’evolució que desitgem del nostre país i que no queda ningú enrere, o que si passa, fem els esforços perquè no hi quedi”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article