Comença la reurbanització del Camí Ral de Begues, una obra per integrar veïns i poble

El tram inaugurat és la segona fase de les 4 previstes en el projecte de recuperació del camí Ral de Begues, definit des del 2010.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha inaugurat la reurbanització del camí Ral de Begues, en el tram que va des de la Rambla fins al carrer de la Indústria. El projecte, finançat per la Diputació, ha convertit aquesta via d'accés al centre urbà del municipi en un carrer de sentit únic, amb voreres i carril bici. Durant la inauguració, aquest divendres, Conesa ha destacat la necessitat de «defensar l'urbanisme d'escala humana per mantenir la nostra identitat. Hem de promocionar l'urbanisme que connecta l'espai urbà amb la centralitat humana, que connecta les persones i que fa àrees de passeig, com aquest nou camí Ral».

Les obres van començar fa just un any amb un pressupost de 2.280.000 euros. Han estat finançades en un 75% per la Diputació de Barcelona, a través d'un conveni que també inclou el traspàs de la titularitat d'aquest tram de la carretera BV-2411. L'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, ha agraït el suport de la Diputació de Barcelona per tirar endavant el projecte, «nou eix vertebrador de Begues. És una ambició que no podíem complir sols, i aquesta és una realitat que encara s'ha fet més visible aquests anys de crisi econòmica. La Diputació ha estat un còmplice excepcional que entén perfectament les aspiracions dels municipis, posant recursos humans i tècnics, ordinaris i extraordinaris, al servei del benestar de les persones».

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article