La platja del Prat una de les més afectades de l’ Àrea Metropolitana pel temporal marítim d’ aquest cap de setmana

Una gran quantitat de passeres d’accés a la sorra han quedat desplaçades i/o trencades, en total, caldrà substituir unes 150 passeres, el que suposa uns 500 metres lineals d’aquest equipament. Per altra banda, cal destacar que una gran quantitat de residus han acabat a la sorra, el que requerirà tasques especials de neteja. També algunes dutxes necessitaran reparació després de quedar malmeses per l’onatge.

L’AMB, administració competent en el manteniment d’aquestes platges, ja ha iniciat els treballs de reparació i condicionalment, i dedicarà una quantitat extra de personal i mitjans per fer front a aquest episodi. Mentre que les feines de neteja estaran enllestides aproximadament en una setmana, la restitució de tots els equipaments i mobiliari s’allargarà fins a principis de febrer, donada la severitat del temporal.

Una altra de les primeres tasques que es duran a terme és el buidat de sorra davant dels sobreeixidors i conduccions d’aigües pluvials, de manera que si hi ha més pluges, l’aigua pugui arribar sense problemes al mar. Per la seva banda, el Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente s’encarregarà de redistribuir la quantitat de sorra, ja que algunes platges n’han acumulat mentre que altres en tenen dèficit. Aquest temporal ha tingut lloc quan ja s’havien enllestit les feines de neteja i condicionament, per part de l’AMB, d’un altre episodi similar viscut el passat 20 de desembre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article