Els municipis de la Zona 2 de transport integrat tenen una proposta de l’ AMB per ser Zona 1 a partir del 2018

Tal i com avançàvem http://www.llobregatdigital.cat/12761 11 municipis del Baix Llobregat reclamen ser Zona 1 per “potenciar el transport públic alhora que lluitar contra la contaminació.”

Per primera vegada els representants dels ajuntaments implicats han sortit d’una reunió amb l’AMB amb una proposta que permetria passar a formar part de la Zona 1 a curt termini. Si els 18 municipis afectats accepten la proposta, la integració tarifària tindria efecte l’1 de gener del 2018. Els municipis consideren la proposta del passat dilluns com “seriosa, realista i factible” que l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Generalitat de Catalunya ha fet a tots els municipis de l’àrea.

La proposta consisteix en què tots els municipis de l’Àrea passin a formar part de la Zona 1 del transport públic l’1 de gener de 2018. A més, durant els tres anys posteriors també s’implementarien diferents millores en el transport públic. Actualment hi ha 18 municipis que no formen part de la primera corona tarifària perquè no estaven dins de l’antiga Entitat Metropolitana del Transport i és necessari que tots l’acceptin perquè tiri endavant.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article