En marxa els actes per celebrar el 75è aniversari del Centre Parroquial de Sant Feliu

L’Excma. Presidenta de la Diputació de Barcelona Sra. Carme Conesa, l’Il.lm Alcalde de Sant Feliu Sr. Jordi San José juntament amb la Presidenta del Centre Parroquial Sra. Montserrat Baleta, van inaugurar els Actes de Celebració del 75è Aniversari així com l’Exposició 75 anys del Centre Parroquial, en un acte celebrat a la Sala de Teatre, on també es va presentar la programació de tot l’any.

Durant l'acte, al qual han estat convidats els expresidents de l'entitat i membres de la Junta del teatre, s'ha presentat la programació de les activitats del 75è aniversari del Centre Parroquial i s'ha inaugurat una exposició que consta de 10 plafons que recullen el passat i el present d'aquesta institució cultural.

En el seu discurs, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha remarcat que «les entitats culturals donen ànima i identitat als municipis», i ha encoratjat la directiva perquè continuïn amb força aquesta feina de cara al futur, perquè, ha dit, «el teatre és un dels puntals de l'associacionisme als pobles i ciutats del territori».

Per la seva part, l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José, ha destacat el paper que ha tingut el Centre Parroquial al llarg d'aquests 75 anys en la «cultura i en la democràcia del país» i ha agraït a l'entitat el «poder pensar en gran amb el teatre a Sant Feliu».

El Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat va néixer el 19 de març de 1942 sota l'aixopluc de la Parròquia de Sant Llorenç. Tenia el doble objectiu de vetllar per la moral dels parroquians i de promoure els valors culturals de la comunitat i que estaven prohibits públicament, com les ballades de sardanes i les representacions de teatre català.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article