Acord intercomarcal entre 11 municipis del Baix Llobregat i l’ Alt Penedès per compartir serveis

L’Ajuntament de Torrelles va acollir una nova reunió amb els 11 municipis de la zona del massís de l’Ordal i la Diputació de Barcelona per plantejar la possibilitat de mancomunar serveis i realitzar accions conjuntes en l’àmbit de la Cultura, però també dels Esports, el Turisme, la Promoció Econòmica o el Patrimoni.

En la reunió hi van participar el regidor de Cultura de la Diputació, Joan Josep Puigcorbé i representants de les poblacions de La Palma de Cervelló, Olesa de Bonesvalls, Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Subirats, Torrelles de Llobregat, Vallirana, Cervelló, Pallejà, Corbera de Llobregat i Begues. La majoria d’aquests municipis ja van signar el 2015 http://www.llobregatdigital.cat/7598 un conveni de col•laboració per promoure les entitats i activitats culturals.

El conveni també pretén aconseguir la màxima optimització de recursos possible, i en aquesta línia es va acordar dur a terme un protocol de col•laboració que permeti el préstec, entre els municipis adherits a aquest conveni, de material per a la realització d’activitats diverses.

La Diputació, per la seva banda, es va comprometre a ajudar i assessorar-los per sumar sinèrgies i mancomunar certs serveis per reduir-ne la despesa i millorar-los. Després de la reunió, els assistents van visitar l’Ateneu Torrellenc, l’equipament cultural per excel•lència del municipi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article