Pas de gegant perquè el Baix Llobregat pugui pagar a l’ Agència Tributària de Catalunya a la seu de Sant Feliu

La nova oficina de l’ATC a Sant Feliu de Llobregat s’obrirà al carrer Riera de Pahissa, número 34 previsiblement a partir de l’1 de setembre d’aquest any. Es tracta d’un local de 456,60 m2 amb capacitat per acollir 19 treballadors, que se sumaran a la plantilla de l’ATC, i que donarà servei als ciutadans de la comarca del Baix Llobregat.

Així ho ha comunicat el secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, a l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José Buenaventura i al 4t tinent d’alcalde Josep M. Reñé, durant la reunió que ambdós han mantingut a l’ajuntament.

La nova oficina serà un dels quinze nous punts d’atenció i prestació de serveis al contribuent que l’Agència obrirà enguany arreu de la geografia catalana, en el marc del desplegament territorial, i que se sumaran a les 4 delegacions que l’Agència ja té a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Segons el secretari, aquest desplegament territorial de l’ATC respon a la voluntat del Govern de desenvolupar totes les funcions tributàries que li permet l’actual marc competencial i preparar els fonaments de la futura hisenda catalana.

Aquestes funcions són: la recaptació executiva dels contribuents que tinguin deutes pendents amb l’Administració —com ara sancions de trànsit o deutes amb els ajuntaments—, i la gestió directa i completa dels impostos cedits– transmissions patrimonials (ITP) i actes jurídics documentats (AJD), i successions i donacions (SD)—, que actualment liquiden, a part de l’ATC, els registradors de la propietat.

Les dependències on s’ubicaran els nous espais de l’ATC a Sant Feliu de Llobregat seran ocupades en règim de lloguer per un període mínim de cinc anys, renovables cada any fins a un màxim de 10. La despesa anual per l’arrendament d’aquest espai serà de 39.600 euros anuals (sense IVA).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article