Sant Joan Despí destinarà prop de 700.000€ a les entitats socials del municipi

El consistori ha signat els convenis anuals amb les entitats per donar suport a la important tasca que desenvolupen a la ciutat, aquest any han estat 73 les entitats que han signat conveni a les quals s'ha destinat un total de 696.552,61 de euros, 5.557,51 euros més que l'any 2016.

Entre les entitats que han signat conveni aquest any per primer cop es troba Aprenem Llobregat (delegació d'Aprenem, per ajudar les famílies d'infants i adolescents amb Trastorn de l'Espectre Autista), Marhaba (associació de dones magrebines) i Tastidis (entitat dedicada a persones amb discapacitat intel•lectual). L'objectiu d'aquests convenis és dinamitzar el teixit associatiu i donar suport a les activitats que les entitats organitzen, ja que creen valor per a la ciutat.

L'alcalde, Antoni Poveda, va agrair l'esforç i la feina que realitzen les entitats del municipi, "fonamentals per preservar la nostra identitat" tot recordant "el compromís de l'Ajuntament amb la tasca social que realitza el teixit associatiu de Sant Joan Despí, el teixit associatiu del nostre municipi és ric i divers i les entitats actuen en diferents àmbits."

Aquest any han signat conveni tres entitats de gent gran, una de solidaritat, dues de joventut, 24 d'esports, 11 d'acció social i igualtat, 27 de promoció associativa i cultura, tres de sanitat i dues de medi ambient. Durant l'acte, no només es va posar en valor la feina que fan a la ciutat, sinó que també es va aprofitar per destacar els aniversaris més significatius, exemple del fort arrelament de la cultura associacionista al municipi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article