Enxampats a l‘ AP7 dos camioners que posseïen 47 targetes falsificades per pagar peatges i benzina a les autopistes

Els fets van passar durant un control de transport de mercaderies que s'havia muntat a l'altura del punt quilomètric 247, de l'AP-7, dins del terme municipal de Tarragona. Agents de l'Àrea Regional de Trànsit van aturar un vehicle de transport de mercaderies i van identificar als dos conductors, dos homes, de 28 anys, de nacionalitat sèrbia i sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un delicte d'estafa bancària i falsificació.

Durant l'actuació policial els mossos van localitzar, en diferents parts de la cabina del camió, quaranta-set targetes amb diferent numeració, tres dispositius de pagament de peatges, un lector de targetes, un ordinador portàtil i diferents factures de benzineres i establiments comercials.

En un primer anàlisi del material intervingut es va comprovar que, almenys, 37 de les targetes tenien la banda magnètica doblada. Per aquest motiu, es va detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte d'estafa bancària i falsificació.

La investigació continua oberta per esbrinar la procedència de totes les targetes i el nombre total de pagaments irregulars realitzats amb les mateixes. A més, també se’ls va denunciar administrativament per diferents infraccions en matèria de transports que poden comportar una sanció econòmica de 12.000 euros. Concretament, no duien el tacògraf homologat, dos dels discs diagrames no tenien les dades mínimes i per manca de documentació de certificats professionals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article