Sublim campanya per conscienciar sobre la diversitat sexual a Sant Boi

La iniciativa tractarà de fer més visible l'existència de persones de diferents orientacions sexuals a la societat i ajudar a entendre les seves necessitats així com els nous conceptes de família, el punt que causa més impacte es troba al bus interurbà.

Imitant la forma (que ni molt menys el fons), de l’ autobús trànsfob que desgraciadament va ser notícia fa pocs dies al Baix Llobregat, Sant Boi ha iniciat una simpàtica campanya sota el títol "Sant Boi és diversa" Durant la presentació, l'alcaldessa ha fet referència a l'autobús tot dient que "Sant Boi té un bus que no genera odi ni discriminació, sinó la igualtat, perquè cal seguir traballant per guanyar una lluita que ha de ser de tothom".

Així mateix, Lluïsa Moret ha dit que la iniciativa vol mostrar Sant Boi com a ciutat que "aposta per tots els colors de la diversitat sexual, lluny de la dicotomia home/dona". També s'ha referit a que el projecte "incorporarà la mirada i la perspectiva de diversitat de gènere als serveis d'atenció al públic i a la tasca general de l'Ajuntament". En aquest sentit, ha dit que "el consistori està elaborant un pla per garantir el respecte a la diversitat sexual i propiciarà un pacte social entorn a aquesta qüestió".

En aquest punt s'ha donat a conèixer l'autobús que en portarà retolada la imatge durant tot el mes d'abril. Durant la presentació, l'alcaldessa ha fet referència a l'autobús tot dient que " Sant Boi té un bus que no genera odi ni discriminació, sinó la igualtat, perquè cal seguir traballant per guanyar una lluita que ha de ser de tothom".

Moret ha dit que la iniciativa vol mostrar Sant Boi com a ciutat que "aposta per tots els colors de la diversitat sexual, lluny de la dicotomia home/dona". També s'ha referit a que el projecte "incorporarà la mirada i la perspectiva de diversitat de gènere als serveis d'atenció al públic i a la tasca general de l'Ajuntament". En aquest sentit, ha dit que "el consistori està elaborant un pla per garantir el respecte a la diversitat sexual i propiciarà un pacte social entorn a aquesta qüestió".

La iniciativa és pionera i planteja com a reclam preguntes com "Carn o peix?", "Pit o cuixa" o "Blau o rosa?" amb la intenció de cercar respostes i comentaris de totes aquelles persones de més de 16 anys del municipi a través de la pàgina web http://www.santboiesdiversa.cat/ca/

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article