Presentada la potent campanya de turisme “El SuperMes, l’ abril més familiar al Baix Llobregat”

La presentació va comptar amb un tast de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i en un marc absolutament incomparable: la cripta Gaudí de la Colònia Güell, un dels monuments més representatius del modernisme, i una de les activitats d’aquest mes d’abril que, un any més, es converteix en el SuperMes.

Prop d’un centenar de persones van assistir, dilluns 27 de març, a la presentació de El SuperMes, que per segon any consecutiu convertirà l’abril en un mes de turisme, oci i gastronomia dissenyats expressament per al públic familiar. Agents públics i privats, des de tècnics i regidors de turisme fins a propietaris d’establiments i actius turístics, van seguir en viu la posada de gala de la campanya, que enguany se supera en qualitat d’activitats, en diversitat de l’oferta i en adhesió de participants.

El modernista Teatre Fontova, al cor de la Colònia Güell, va acollir una presentació plena d’al•licients, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló, Anna Martínez, el director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, i el diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Pere Regull.

Finalment, el president del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, va agrair a tots els municipis i agents públics i privats que han buscat l’entesa per aconseguir que aquest any el SuperMes torni a presagiar un nou èxit rotund com el de la seva primera edició.

L’element central de la presentació ha estat conduït per les dues màximes responsables política i tècnica de la campanya, la consellera comarcal de Turisme, Mireia Monfort, i la coordinadora del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Laura Garcia. Ambdues van explicar la campanya de promoció turística del Supermes i van avançar els grans al•licients, un dels quals va saltar a l’escenari només anomenar-lo: la puput Punxetes.

La mascota turística del Baix Llobregat va fer el primer ball del SuperMes 2017, que repetirà durant el mes d’abril per tots els racons de la comarca tot repartint informació de la campanya i obsequis entre més petits. Si voleu començar a preparar les sortides i organitzar les vostres activitats us podeu informar al següent enllaç https://elsupermes.cat/activitats/  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article