El PDeCAT Viladecans enceta una campanya on reclama “un casc antic per les persones i el comerç de proximitat”

El Partit Demòcrata de Viladecans, aprofitant la celebració de les Festes de Sant Isidre, va encetar una campanya al seu stand per recalcar el que ells consideren, “mancances urbanístiques del casc antic de la localitat.”

En un comunicat, el partit denunciava que “El Barri Antic ha estat durant anys el gran oblidat de les inversions de l’Ajuntament de Viladecans, aquest ha patit una manca d’inversions de l’Ajuntament durant anys. Mentre es promouen inversions per a la construcció d’outlets i poliesportius, de la ma de la constructora de Florentino Pérez, el que havia estat el motor de la ciutat va desapareixent.”

El PDeCAT denuncia que, “hi ha poca il•luminació, voreres en mal estat, neteja insuficient, falta d’aparcament, i el conseqüent tancament de botigues, no volem ser una ciutat dormitori, volem gaudir d’un centre digne per viure, d’una illa comercial com la de Gavà, on es pugui passejar i comprar. Volem que el barri bategui de nou al ritme de Viladecans.”

Per aquest motiu, el Partit Demòcrata de Viladecans ha començat una recollida de signatures per demanar que l' Ajuntament iniciï un procés participatiu amb veïns i comerciants per detectar les mancances i prioritats d'actuació alhora que fa una crida a totes les forces polítiques es comprometin a impulsar el resultat del procés participatiu, així com dotar-ho de pressupost i d'un calendari “realista.”

Per altra banda demanen que al procés participatiu s'estudiï i prioritzi la millora de la il•luminació, les voreres i paviment, més freqüència de servei de neteja, més zones enjardinades i embelliment dels carrers, la remodelació dels jardins de Magdalena Modolell, amb parc infantil, augmentar les places d'aparcament i bonificació de la zona blava als veïns.

El PDECAT proposa un pla de xoc per impulsar el comerç local, peatonalització de més carrers i l' obertura del Carrer Pi i Maragall amb Pere Masallach i campanyes cíviques a propietaris de gossos i més pipicans.

Els del Partit Demòcrata finalitzen el comunicat avisant que, “No volem engrunes ni excuses, volem pressupost, calendari i actuacions d’ urgència. No volem pedaços, ni promeses. volem una reforma integral del casc antic. Volem un pressupost adequat, amb un calendari, que garanteixi una reforma integral del Casc Antic de Viladecans. Volem un Casc Antic per a les persones i el comerç.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article