Sant Climent va recollir prop de 900 quilos de residus durant la jornada “Fem dissabte a la Riera”

Al voltant d’una vintena de persones voluntàries participava aquest passat dissabte de la celebració de la jornada de neteja de la riera de Sant Climent de Llobregat que se celebrava sota el nom de “Fem dissabte a la riera”.

Un cop fet recompte del material recuperat en aquest espai natural, han estat aproximadament 865 els quilos de deixalles recollides i lliurades a la deixalleria municipal per al seu correcte tractament. Concretament les escombraries es retiraven del tram de la riera que passa per la part posterior del Parc de Bombers Voluntaris, una zona on es produeixen habitualment abocaments.

Pel que fa a la tipologia de les deixalles, s’han recollit dues garrafes de 50 litres d’oli de cuina fet servir, 25 quilos de vidre pla, 90 quilos de fusta, 200 quilos de plàstic rígid i 450 quilos de rebuig.

En referència al seu tractament a la deixalleria municipal, l’alcalde, Isidre Sierra, qui també participava de la jornada recordava que “l’ús d’aquest servei és gratuït. Hem d’animar a tots els veïns i veïnes a fer-lo servir perquè, al cap i a la fi, una gestió correcta dels nostres residus és beneficiosa per a tothom, començant per la pròpia persona que els diposita allà on toca”.

Segons dades de 2015 cada habitant del territori metropolità genera uns 430 quilos de deixalles domèstiques.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article