Ensenyament confirma que obrirà una línia de P3 a Esplugues

El departament territorial s’ ha posat en contacte amb l’ Ajuntament baixllobregatí per assegurar que el curs 2017/2018 s’ obrirà una nova línia de primària, seguint així amb l’ exemple de Sant Boi i cercant la pau social que es va trencar el 2016/2017 amb el tancament de vàries línies al Baix Llobregat.

Generalitat i el Govern municipal, allunyats de la manera de fer política de certs partits espluguins, que en comptes d’ arreglar problemes els creen, com la patètica polèmica lingüística generada per Ciutadans, han posat fil a l’ agulla per resoldre una mancança educativa a la ciutat.

El Departament d'Ensenyament ha confirmat al consistori que el proper curs s'obrirà una 2a línia d'Educació Infantil 3 (EI3) a l'escola Isidre Martí, del barri Centre, per escolaritzar els infants de la vintena de famílies d'Esplugues que s'havien quedat sense la primera i segona opció en la seva elecció de centre escolar per als seus fills i filles.

Amb aquesta decisió s'atén la demanda feta per les famílies dels barris del Centre, La Plana i Can Clota, que havien quedat fora de la 1a i 2a opció d'escola pública per als seus fills. La setmana passada, l'Ajuntament va fer una declaració institucional en el plenari municipal de suport a les famílies afectades en què se sol•licitava al Departament d'Ensenyament de la Generalitat que es resolgués el problema i obrís una segona línia de P3 en una escola del mateix entorn del centre de la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article