Les electronineres continuen expandint-se pel Baix Llobregat, Gavà estrena un punt de recàrrega

Aquesta nova electrolinera es troba al carrer del Progrés s/n (entre el carrer de la Forja i el de l’Energia), al costat del centre comercial Barnasud i dins el Parc Empresarial de Gavà, punts estratègics del municipi i de la metròpolis.

“Des de la inauguració de la primera, les electrolineres de l’AMB ja han distribuït 132.000 kWh, la qual cosa equival a un recorregut de 940.000 km sense emetre gasos contaminants a les ciutats metropolitanes”, ha assenyalat el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda.

Aquest nou punt de recàrrega metropolità, que permet carregar el 80% de la bateria en 20-30 minuts, se suma als que ja funcionen al Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Sant Joan Despí. Properament, l’AMB posarà en funcionament nous punts als municipis de Montcada i Reixac i Badalona, Sant Cugat del Vallès, Barberà del Vallès, l’Hospitalet de Llobregat i Pallejà.

Així mateix, aquest estiu l’AMB preveu que la xarxa metropolitana de punts de recàrrega ràpida arribi a les 10 electrolineres. Aquests punts de recàrrega ràpida disposen de tres connectors (Mennekes, CHAdeMO i COMBO CCS) per donar servei a qualsevol vehicle elèctric del mercat. A més, les 10 electrolineres de l’AMB, com és el cas de la de Gavà, també disposaran de dos endolls Schuko, que permeten recarregar la bateria d’una moto o d’una bicicleta elèctriques.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article