Sant Boi rebrà 8,1 MEUR dels fons europeus FEDER per desenvolupar la seva estratègia de ciutat en els pròxims anys

Segons informa el consistori, el Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat aquest dilluns, dia 22 de maig, els resultats de la segona convocatòria per a la selecció d'Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (estratègies DUSI) de municipis de tot l'Estat, dotada amb una subvenció global de 301 milions d'euros (17 a Catalunya) mitjançant ajudes de desenvolupament regional (fons FEDER).

En el cas de Catalunya, la Comissió de Valoració del Ministerio de Hacienda y Función Pública, prèvia analisi i avaluació, ha seleccionat les estratègies de 2 de les 15 ciutats que optaven a les ajudes. Aquestes dues ciutats són Sant Boi i Sabadell. Sant Boi de Llobregat rebrà 8,1 milions d'euros per desenvolupar d'aquí a l'any 2020 la seva Estratègia DUSI, que s'haurà d'anar consensuant i executant al llarg dels pròxims anys en actuacions i mesures concretes.

Alguns dels àmbits d'actuació preferent definits per l'Estratègia DUSI de Sant Boi són la millora urbana del barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, la consolidació de l'eix cívic i comercial de la ciutat, la rehabilitació d'habitatges privats i equipaments públics, la millora de l'accés des del nucli urbà a la zona forestal mitjançant 'corredors verds' o el tancament urbanístic de la zona Camps Blancs-Casablanca-Torrelavila.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article