L’escola bressol municipal de Sant Climent renova el seu projecte educatiu

Recentment l’equip educatiu de l’Escola Bressol Municipal de Sant Climent ha completat el procés de formació del què ha participat al llarg d’aquest curs amb la seva assistència a l’Escola d’Estiu Rosa Sensat.

Aquesta escola d’estiu està promoguda per la prestigiosa associació de mestres destinada a la renovació pedagògica, de la mateixa manera les educadores han pres part al llarg dels darrers mesos de tallers, jornades, cursos i seminaris amb la voluntat d’incorporar noves metodologies en el seu dia a dia.

Aquest procés d’implantació de nous mètodes es posava en marxa en tot cas aquest mateix curs amb noves propostes, que tenen a veure amb els agrupaments i amb la voluntat de que els infants siguin protagonistes dels seus propis aprenentatges. 

Així s’iniciava el projecte “Obrim espais” que ha permès que els propis infants hagin pogut triar, un dia a la setmana, quina activitat educativa (art, experimentació, psicomotricitat o joc simbòlic) preferia fer en cada moment. La bona acollida d’aquesta experiència ha portat a l’equip del centre a consolidar-la i a buscar d’altres propostes per a d’altres espais educatius de l’escola bressol.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article