Acord entre l’ Ajuntament de Molins de Rei i UGT (Llar Unió Catalònia SCC) per construir 34 habitatges protegits

Amb màxima solemnitat, s’ha signat el conveni entre l’Ajuntament de Molins de Rei, la Unió General de Treballadors (UGT) i Llar Unió Catalònia SCC que permetrà la construcció d’una promoció d’habitatges en règim de protecció oficial de venda general al barri de Les Guardioles.

L’acord signat entre l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, permetrà que Llar Unió Catalònia, l’entitat constructora sense ànim de lucre del sindicat, construeixi la nova promoció.

La permuta del solar R4 a l’Illa 2 del Pla Parcial del Sector de les Guardioles farà possible l’edificació de la nova promoció que consistirà en 34 habitatges, 61 places d’aparcament i 29 trasters. Durant l’acte de signatura, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha volgut subratllar que “amb la firma d’aquest conveni es posa de manifest el compromís d’aquest govern en la construcció d’habitatge protegit” i ha recordat que “aquesta és la primera oferta d’habitatge assequible al municipi després d’una dècada d’estancament econòmic”.

De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha insistit en la mateixa línia, afirmant que “el nostre Govern defensa la construcció d’habitatge de protecció oficial a la vila” i ha destacat que “el fet de dotar d’habitatge protegit a un barri de nota construcció és una mostra d’aquest compromís”. Un cop finalitzada la construcció, l’Ajuntament disposarà de 8 habitatges com a contraprestació per la permuta del solar. D’aquests habitatges, 4 es destinaran a les persones afectades per l’expropiació de Sant Pere de Romaní i els altres 4 a necessitats socials.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article