El bus exprés entre Torrelles, Sant Vicenç dels Horts i Barcelona amplia servei

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha presentat avui, acompanyat de l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, i l’alcalde de Torrelles de Llobregat, Ferran Puig, i del director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, el nou servei exprés.cat, que millorarà les prestacions i freqüència de pas del servei d’autobús entre aquestes dues poblacions i Barcelona.

La nova línia e20 oferirà, a partir del 12 de setembre, 9 noves expedicions d’anada i 9 de tornada de dilluns a divendres feiners de tot l’any directes per l’autopista B-23, que s’afegeixen a les 33 expedicions de Sant Vicenç dels Horts i les 16 expedicions de Torrelles de Llobregat.

Aquest servei forma part de la xarxa de bus d’altes prestacions exprés.cat que la Generalitat està desplegant als 43 corredors de mobilitat amb més demanda del territori. Es tracta de la 20ena línia que entra en funcionament a la demarcació de Barcelona i la 33ena a tot Catalunya. Els busos exprés, a més de facilitar connexions més ràpides i directes que les línies convencionals, ofereixen més serveis com informació en temps real o connexió wifi i premsa gratuïtes a bord.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article