L’ANC Castelldefels denuncia que l’alcaldessa Maria Miranda "ha actuat com una filibustera”

La socialista, encara que recolzada al govern per forces polítiques molt properes al referèndum, tals com ERC i PDeCAT, no s’ ha pogut escapar de les crítiques de l’ entitat sobiranista.

Assemblea assegura en un comunicat que, “l’Excma. Alcaldessa Maria Miranda no respecte el dret a decidir de la població de Castelldefels que vol votar amb garanties democràtiques i incompleix, un dels punts de l’acord de governabilitat”.

Reproven el comunicat que ha publicat l’Ajuntament de Castelldefels on diu, “per a aquest govern preval el projecte de ciutat que compartim entre els partits que formem l'Equip de Govern Municipal (PSC, Movem, ERC, Castelldefels Sí Pot i PDeCat). En conseqüència ens comprometem a continuar treballant en la defensa dels drets socials i democràtics perquè no és veritat que és respectin els drets democràtics de tots els ciutadans i ciutadanes de Castelldefels.”

Aquests asseguren que, “hi ha coerció de la llibertat d’expressió per part de l’ alcaldessa, denunciem la prevaricació amb la que s’actua amb un decret que només pot afectar a les administracions públiques.”

I finalitzen el comunicat denunciant, “la vulneració dels drets fonamentals de la ciutadania de Castelldefels i que farem arribar aquest decret als nostres serveis jurídics. Les persones tenim el dret a decidir sobre el nostre futur polític i els pobles, tots, tenen dret a l’autodeterminació.”

Per tot això fan una crida a tota la població de Castelldefels a fer-se ressó, “de l’estat de setge al que ens ha sotmès l’alcadessa de Castelldefels i a concentrar-nos per a defensar els drets fonamentals de les persones: la llibertat d’expressió i el dret a vot.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article