Els futurs equipaments de la vila de Molins de Rei el decidiran els ciutadans

Entre el 9 i el 27 d’octubre, totes les persones empadronades a la vila, majors de 12 anys i inscrites al registre de Participació Ciutadana podran fer aportacions al Pla Director d’Equipaments, tant presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana com telemàticament a través de la pàgina web de participació ciutadana.

A més, l’Ajuntament realitzarà dos tallers participatius als que caldrà inscripció prèvia. Abans de la fase de recollida de propostes, l’Ajuntament farà una difusió extensiva de la proposta de Pla redactada per la Diputació.

Es podrà consultar a www.molinsderei.cat/participacio i es distribuiran díptics informatius. També es realitzarà un acte informatiu obert a tota la població el proper 20 de setembre a les 19h a la Federació Obrera. Aquesta sessió se suma a la que es va organitzar aquest passat dimecres per les entitats, i a la que hi van participar una cinquantena de persones.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha explicat que “aquest document que és el Pla Director d’Equipaments permet veure els recursos i les necessitats en conjunt, de forma transversal i panoràmica, amb necessitats i despeses”. Casals ha afegit que “a partir d’aquesta anàlisi la gent podrà fer les seves aportacions, que ens permetran acabar d’enriquir i millorar el Pla”.

De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha remarcat que “aquest és un document realista i assolible, perquè parteix del pla anterior però afegint-hi molts debats tècnics i polítics i ara les opinions de la ciutadania”. Paz també ha destacat que “cada mesura del document incorpora una memòria econòmica i una proposta de calendarització”.

Finalment, la regidora de Participació, Laura Soto, ha explicat que aquest procés s’assemblarà molt al que es va impulsar per recollir aportacions al Pla d’Actuació Municipal, i ha subratllat que “amb aquesta mesura complim el compromís de permetre a la ciutadania opinar, valorar i incidir en totes les decisions importants que es prenguin des del govern municipal”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article