Castellví repararà els dies 21 i 22 de setembre l’ Avinguda del Llobregat

Des de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes es va intentar que, en paral•lel a la reparació de l’av. Baix Llobregat, Sant Andreu de la Barca fes la millora del carrer de l’Acer, que és com es diu aquest mateix vial en el tram que pertany a Sant Andreu.

Finalment, però, no ha estat possible i Castellví va optar tirar endavant l’actuació a l’av. Baix Llobregat. Tal com va explicar el regidor d’Urbanisme de Castellví, José Cara, el passat juliol, “malgrat la bona predisposició de l’Ajuntament de Sant Andreu i del seu departament d’Urbanisme, no ha estat possible fer-ho conjuntament ja que Castellví ho farà aquest mes de setembre, perquè no podem esperar més a fer l’obra a l’av. del Baix Llobregat”.

Actualment, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca està en procés de licitació de la millora del sector industrial 22, que tindrà una repercussió positiva en la mobilitat dels veïns i veïnes de Can Sunyer i Valldaina.

L’actuació de reparació i millora de seguretat a l’avinguda del Baix Llobregat abastarà només el tram de Castellví de Rosanes: el que va de la zona on hi ha els contenidors fins al límit del terme municipal de Castellví i fins a l’inici del pont que travessa la riera.

En paral•lel a la reparació de l’av. del Baix Llobregat, s’arranjaran també diferents trams d’asfalt malmès als barris de Can Sunyer i Valldaina. Detalls de les actuacions que es faran a l’av. del Baix Llobregat Les obres de l’av. del Baix Llobregat inclouran el fresat de tot l’asfalt actual i el reasfaltatge de tot el tram d’obra.

A més a més, es posarà una xarxa al talús que queda a la part de dalt del carrer (entrant a Can Sunyer a la dreta) per evitar que el terreny cedeixi i caiguin petits fragments de terra. L’actuació comportarà també la construcció d’un element reductor de velocitat per evitar que els cotxes corrin més del permès i millorar així la seguretat en aquest punt.

La pintura i la senyalització viària també es faran noves. Finalment, es condicionarà la zona dels contenidors i també es posarà una barrera de seguretat al cantó de la riera. L’actuació tindrà un cost de 33.567 euros i serà executada per l’empresa Tecnofirmes. El finançament de l’obra es fa a través dels diners demanats per l’Ajuntament a les Meses de Concertació de la Diputació de Barcelona.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article