Intenten crispar l’ ambient a Molins de Rei emparant-se en el referèndum de l’ 1O

Dimarts al matí la seu del PSC a Molins de Rei va despertar amb pintades despectives a la seva façana per part de persones que no van signar sota el paraigües de cap partit o entitat.

Bretolada a Molins, es veu que alguns no paeixen que estem en democràcia i es van erigir en únics representants de la mateixa, el rerefons es troba sota la excusa de l’ 1 d’ octubre. Tal i com es pot veure a la fotografia, la seu dels socialistes molinencs va despertar amb pintades assenyalant a Xavi Paz, tinent alcalde a la localitat per un pacte amb PDeCAT (que per cert, fa anys que dura, per alguna cosa serà), i culpava al PSC de “Fascistas”.

Com no podia ser d’ altre manera, el primer a reaccionar va ser el primer tinent alcalde, aquest s’ expressava via Facebook amb aquestes paraules, “Això es la "revolta dels somriures" ?? Això es el nou país que volen alguns ?? Això es interpel•lar, com demanava el sr Puigdemont ??? Aquest es el nivell d'història d'alguns ??? Doncs mireu, avui amb mes força que mai ens dedicarem al poble, treballarem per tots i totes les nostres veïnes Això si, abans anirem a fer la denuncia pertinent, perquè hi ha límits que mai s'han de superar i ara s'estan superant”.

Joan Ramon Casals, alcalde del PDeCAT (que per cert, també entén d’ atacs a la seva secció local per part dels anomenats anticapitalistes), es solidaritzava i condemnava els fets, “Amb aquestes pintades es demostra que hi ha gent que no ha entès que estem fent. Amenaçar i insultar ens fa ser pitjors. Suport a @xavipaz ”

Per la seva banda, ERC també condemnava els fets, “lamentem actituds que no representen en cap cas la demanda de votar l'#1Oct el nostre objectiu és garantir que tothom pugui expressar-se.” També des de l’ANC Molins es van solidaritzar amb aquests fets, “el nostre suport @PSCMolinsdeRei @xavipaz volem un nou país on totes les opinions son respectades.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article