El Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell inicia un curs d’intervenció en vehicles híbrids, elèctrics i de gas

El curs, que tindrà vuit edicions, distribuïdes entre totes les regions d’emergències, s’ofereix a 160 bombers de l’escala bàsica i de primera, caporals i sergents dels Bombers de la Generalitat.

La finalitat d’aquesta formació és la de conèixer els riscos i les característiques de la intervenció en accidents i incendis on estiguin implicats aquest tipus de vehicles. El curs, de 14 hores, està dividit en dues sessions de 8 i 6 hores respectivament.

La primera sessió, que es farà a les instal•lacions del CFPA a Martorell, anirà a càrrec de dos formadors especialitzats de SEAT, i la formació de la segona sessió, que es farà a la Regió d’Emergències pertinent, la faran els formadors de l’Escola de Bombers i de Protecció Civil.

En el programa del curs es preveu conèixer les característiques dels diferents tipus de vehicles, concretant en els vehicles híbrids, elèctrics i de gas, es repassaran els principis generals d’intervenció, i es visitaran centre de producció d’aquest tipus de vehicles.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article