Una veïna de l’ Hospitalet va provocar un accident de trànsit a Cornellà duplicant la taxa d’ alcohol i sense carnet

El 31 d’octubre, agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar penalment una dona de nacionalitat equatoriana, de 33 anys i veïna de l’Hospitalet de Llobregat com a presumpte autora d’un delicte contra la seguretat del trànsit al conduir sota els efectes de l’alcohol a la carretera C-32, a l’altura de la ciutat de Cornellà de Llobregat i provocar un accident de trànsit.

Els fets van succeir dimarts 31 d’octubre, cap a les 03.15 hores, quan una patrulla de trànsit va assistir un accident entre un tot terreny que havia encalçat una furgoneta en el punt quilomètric 59,5 de la C-32, sentit Tarragona, a Cornellà de Llobregat.

En l’accident no van haver ferits, però quan la patrulla va fer-li la prova d’alcoholèmia a la conductora del tot terreny, va donar resultat positiu, amb una taxa de 0’59 mg/l d’aire espirat, més del doble de la taxa permesa legalment que és 0’25 mg/l.

Els agents de trànsit la van denunciar penalment per un delicte contra la seguretat del trànsit al conduir sota els efectes de l’alcohol i haurà de presentar-se als jutjats de Cornellà de Llobregat quan sigui requerida per l’autoritat judicial.

Quan els agents de trànsit van fer les comprovacions documentals de la conductora van poder comprovar que anteriorment li havien retirat el permís de conduir pels mateixos motius i encara no l’havia recuperat perquè no havia fet encara el curs preceptiu, motiu pel qual també va ser denunciada .

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article