Es trenquen les negociacions per aturar la vaga a Alstom i es convoquen accions entre el 7 i el 12 de novembre

Aquestes mobilitzacions poden afectar al servei de Metro, Trambaix i Rodalies.

Segons informa el sindicat CCOO, “davant la ruptura de les negociacions del conveni amb la direcció de l’empresa, els treballadors i treballadores d’Alstom Manteniment mantenen la vaga del 7 al 12 de novembre i les mobilitzacions per exigir un conveni que garanteixi unes condicions laborals dignes i una ocupació estable.”

Els centres de treball d’Alstom manteniment de la província de Barcelona, que tenen com a principals clients a Metro, Tram i Renfe, han convocat diverses concentracions, coincidint amb la vaga convocada, els dies 7, 8, 9 i 10 de novembre, aquests es concentraran de 5.30 a 10 hores i de 22 a 23.30 hores, davant les oficines del Trambaix (av. de Barcelona, s/n) i al costat de la ITV (c. de Sant Joan Despí, s/n), a Sant Joan Despí.

Els mateixos dies, es concentraran de 5.30 a 10 hores i de 21 a 23.30 hores, davant les oficines del Trambesòs (av. d’Eduard Maristany, s/n), a Sant Adrià de Besòs. Les jornades del 8 i del 10 de novembre, de 5 a 10 hores, es farà una concentració de treballadors i treballadores a les portes d’Alstom Transport, a Santa Perpètua de Mogoda (carretera B-140, km 7,5).

El dia 9 de novembre, de 5 a 8 hores, es concentraran a l’entrada de l’estació de Sants (av. dels Països Catalans), per informar els usuaris de tren i metro dels motius de la vaga. De 12 a 15 hores es concentraran a Can Tunis (c. del Motor, s/n), a Barcelona, on faran una nova acció informativa per denunciar la situació en què es troben les negociacions. El dia 10 de novembre, de 12 a 14 hores, es concentraran a l’entrada de l’estació de Sants (av. dels Països Catalans), per informar els usuaris de tren i metro dels motius de la vaga.

 Finalitzaran la reivindicació, si abans no s’ ha arribat a cap acord, el dia 11 de novembre, de 12 a 13 hores, on hi ha convocada una concentració a la plaça de Sant Jaume, a Barcelona, en defensa de les seves condicions de treball i per una ocupació digna i estable.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article