Ja es coneixen els finalistes que faran un mural sobre la lluita veïnal a la plaça de la Salut de Sant Feliu

Els 12 artistes o col•lectius finalistes són: Axel Void, Borondo, Colectivo Licuado, David de la Mano, Escif, Guido Van Helten, Hyuro, Innerfields, Millo, Otecki, Sabotaje i San. Tots ells hauran de proposar un esbós i una proposta per escrit.

L'artista guanyador tindrà una residència artística durant la primavera 2018 i rebrà un premi de 7.000 €. El comitè de preselecció va puntuar les candidatures segons diversos criteris, com ara el currículum i la formació acadèmica, les beques i els premis rebuts, la realització de murals en espais públics i l'adequació de l'estil i de l'obra a la finalitat d'aquest mural de gran format (400 m2), l'última fase de selecció es farà els dies 15 i 16 de novembre.

Hi haurà la presència d'un jurat professional internacional, format per Jaime Rojo (fundador de Brooklyn Street Art i gestor cultural), Fernando Figueroa (doctor en Historia de l'Art i investigador independent, especialitzat en grafitti i art urbà), Verònica Werckmeister (pintora i muralista), Esteban Marín (president de Contorno Urbano i muralista) i Mònica Campana (cofundadora de Living Walls i cap de projecte de l'exposició d'art urbà Open Source).

El jurat tindrà accés a arxius i documents de l'època que els ajudaran a triar l'artista més idoni per a la realització del mural, el procés de selecció coincidirà amb un acte ciutadà i amb una exposició d'arxius històrics sobre el moviment de lluita veïnal a Sant Feliu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article