Ciutadans alerta al PSC des de Cornellà de cara al 21D “volem transformar el cinturó vermell en el cinturó taronja”

En un acte a l’ auditori del Citilab Cornellà, Inés Arrimadas demanava 'desbordar' las urnes el 21D per 'donar-li al botó d’ apagar el procés i encendre una nova etapa'.

“En aquestes eleccions ens juguem el nostre país, el nostre futur i el nostre benestar”. Així ho deia el president de Ciudadanos (Cs), Albert Rivera, qui ha demanat als catalans, “anar a votar massivament el 21D per treure la majoria absoluta als partits separatistes”,perquè, “ens juguem continuar sent catalans, espanyols y europeus”.

“Cada vot a Ciudadanos es un fi al procés,” ha assegurat acompanyat per la portaveu estatal de Cs i líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas. Així mateix, ha defensat el paper d’ Arrimadas al front per, “aconseguir que les empreses que han marxat tornin a Catalunya, retornar el sentit comú” i, per damunt de tot, “recuperar la convivència que han trencat els partits separatistes”.

Albert Rivera també s’ ha referit al nom de la llista que encapçalarà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, “Ja no sap quin nom inventar-se, ara son Junts per Catalunya, però continuen sent la banda del 3%”.

I ha demanat que, “ deixin d’ inventar-se coses, torni a l’ estat espanyol i doni la cara davant la Justícia”. En la mateixa línea, la líder de Ciudadanos a Catalunya ha demanat “desbordar” les urnes el 21D per, “pitjar al botó per apagar el procés i encendre una nova etapa”.

Arrimadas ha manifestat que “l’ únic vot fiable i sense complexos es el de Ciudadanos,” pel que ha demanat, “no jugar-se-la votant a partits que ara estan recolzant la independència en alguns municipis,” en clara al•lusió al pacte de Barcelona entre els comuns i el PSC, (trencat, per cert). 

La cap de C's a Catalunya, tancava el seu discurs assegurant que, “per guanyar la convivència, l’ estabilitat i el diàleg necessitem governar a Catalunya, apel•lem a la responsabilitat dels partits constitucionalistes per construir una alternativa entre, C’s, PSC i PPC després del 21D.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article