Sant Boi presenta els 13 projectes seleccionats a la 3a Llançadora d'Emprenedoria Social

Ahir 20 de gener, va tindre lloc la presentació oficial de la 3a Llançadora d'Emprenedoria Social organitzada per l'Ajuntament a través de CoBoi, el laboratori cívic d'emprenedoria social de Sant Boi.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el tinent d'alcalde de Territori i desenvolupament econòmic, José Ángel Carcelén. Durant el procés de selecció es van triar 13 projectes per formar part de la 3ª Llançadora d'Emprenedoria Social. En aquesta convocatòria s'ha batut el rècord de participació de l'any anterior, amb 24 projectes presentats.

Les temàtiques en les que els projectes seleccionats proposen treballar són variades, tot i que en general s'han centrat en el sector cultural i el socioeducatiu (23% cada categoria), i el mediambiental i el de salut (15%). De la mateixa manera, en quant a activitat econòmica, el sectors educatiu (23%) i l'editorial (18%) han estat els més freqüents. Els 13 projectes participants a la Llançadora rebran un seguiment personalitzat per part de CoBoi, amb l'assessorament de l'equip de Tandem Social, fins al juny de 2016.

Durant aquest període seran guiats en les fases de co-construcció i incubació, acompanyament i llançament, networking i generació de sinergies. Aquesta edició culminarà amb una jornada de presentació dels projectes al conjunt de la ciutadania. Els projectes que no han pogut entrar a la Llançadora seran convidats a CoBoi per ser informats sobre altres serveis municipals de recolzament a l'emprenedoria. Des de la creació de CoBoi al 2013, s'han dut a terme tres Llançadores d'Emprenedoria on han participat més d'una trentena de projectes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article