La taula pel dret a decidir del Baix Llobregat es presentarà el proper Divendres 28 de Març a Pallejà.

Segons hem pogut saber en exclusiva,  de fonts properes a l’ organització, aquest és el dia escollit per presentar-se en societat i encetar l’activitat.

Diferents persones procedents de diversos sectors socials, han aconseguit seure a una taula i arribar a un acord per constituir la taula pel dret a decidir del Baix Llobregat. Ajuntaments, sindicats, partits polítics i entitats socials i culturals del Baix, porten temps treballant per arribar a un consens. Un projecte transversal capaç d’unificar diferents sensibilitats per arribar a un objectiu, conscienciar a la societat per portar a terme la consulta del 9N.

Entre els partits polítics que no s’han adherit, trobem al PSC, que va deixar clara la seva postura aquesta setmana al Consell Comarcal, en el moment de la votació de la moció que es va presentar per adherir el Consell a la taula, CIU, ERC I ICV-EUiA van votar a favor, mentre que el PSC es va alinear amb Plataforma per Catalunya i el Partit Popular per tombar la moció.

Al cartell adjunt trobareu els ponents de la presentació a Pallejà, en breu, coneixerem detalladament quines són finalment les entitats i consistoris del Baix agregats, la línia de treball i els objectius d’aquesta taula.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article