Òmnium explica el dret a decidir al recinte Fira II d'Hospitalet de Llobregat.

Amb el lema "What's going on in Catalonia? Catalans want to vote", Òmnium Cultural ha explicat el dret a decidir als participants del Mobile World Congress (MWC) d'Hospitalet de Llobregat.

Des de les vuit del matí, desenes de voluntaris, entre els quals una bona part d’ells pertanyien a la secció d’Òmnium Hospitalet i del Baix Llobregat, han començat a repartir als congressistes milers de tríptics informatius, en què es defensa la celebració de la consulta sobre la independència del 9 de novembre.

Òmnium vol explicar així la realitat política catalana als milers de participants del MWC, com va fer l’any passat. El material repartit s’ha editat en anglès i inclou un codi QR vinculat al web de la campanya, que també ha tingut un ressò important a les xarxes socials amb l'etiqueta #CatalansWantToVote. Interessats per la iniciativa d’Òmnium, alguns dels congressistes han conversat breuement amb els voluntaris, que continuaran l’acció avui a la tarda.

“Avui som aquí per explicar als assistents d’aquest congrés internacional que els catalans volem votar, perquè votar és normal en un país normal” ha dit la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, qui  ha afegit que “una majoria clara reclama decidir el futur polític d’aquest país en una consulta”. Muriel Casals també ha volgut donar la benvinguda als congressistes i desitjar-los una bona estada a Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article