Junqueras ‘No limitem el MWC al turisme de negocis, cal enfocar-ho a la política industrial’

L’alcalde de St Vicenç dels Horts i President d’ERC, Oriol Junqueras, ha reivindicat avui al Parlament la necessitat de no limitar el Mobile World Congress que es celebra a Hospitalet de Llobregat i Barcelona, al pla estrictament turístic i enfocar-lo també cap al sector industrial. Junqueras ha destacat que aquest congrés té un gran impacte econòmic, però ha insistit que cal fer tot el possible per aconseguir que aquest esdeveniment doni lloc també a inversions en la indústria d’aquest sector.

També ha expressat dubtes sobre l’eficàcia de la Fundació Mobile Capital, que va ser creada per donar un impuls al sector de la tecnologia mòbil al nostre país. En aquest sentit, ha fet referència a les empreses catalanes que voldrien ser al Mobile World Congress i que malauradament no han pogut participar-hi.

Junqueras ha afirmat que els propers anys esta previst que es creïn a Europa 5 milions de llocs de treball relacionats amb la telefonia mòbil i ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, ‘què farà el Govern perquè una part d’aquests llocs de treball es creïn a Catalunya i com pensa ajudar als treballadors i empreses catalanes que es dediquen a aquest sector perquè aprofitem l’oportunitat única que representa el MWC?

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article