Penúltima jornada de la “Marxa contra l’atur del Baix Llobregat”

Amb un total d’uns 80 quilòmetres recorreguts en cinc dies, i amb la convicció que això, servirà per posar rostre als números de les persones que engreixen la llista de l’atur, els participants troben l’empenta per fer un últim esforç. “Qui no tingui butllofes als peus, és que no ha fet la marxa sencera” ens comentava algú que assegurava estar des de l’inici d’aquesta.

Hem pogut trobar participants de tot tipus, alguns porten des del primer dia, altres s’afegeixen puntualment per solidaritzar-se i alguns han hagut d’abandonar per problemes físics. Però tothom qui participa te el mateix objectiu, que es visualitzi aquest drama per conscienciar als Governs i treballin per cercar solucions.

La culminació de la marxa es veurà reflectida a la jornada d'avui. A la columna del Baix Llobregat s’afegiran les que han recorregut el Vallès Occidental i  Barcelonès. Aniran al Parlament de Catalunya per entregar el manifest a la Presidenta del Parlament (Núria de Gispert) i al conjunt de partits polítics que el vulguin rebre. Entre aquests, ens han confirmat que ICV-EUiA i ERC s’han compromès a rebre’l. En aquest sentit, precisament avui, aprofitant la sessió de control al President que es celebra al Parlament, Joan Herrera a interpel·lat al Sr. Mas si atendria demà als participants, rebent un silenci com a resposta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article