La “Marxa contra l’atur del Baix Llobregat” arriba al Parlament de Catalunya.

Han entregat el manifest a Núria de Gispert (Presidenta del Parlament) i Anna Simó (Vicepresidenta) Per després reunir-se amb representants de tots els partits, el President Mas, finalment no ha assistit a l’acte.

Vuit membres de les tres marxes reivindicatives contra l’atur del Baix Llobregat, Vallès Occidental i Barcelonès, han pogut fer entrega del manifest comú, on s’expliciten les mesures demanades per lluitar contra l’atur i la precarietat. Tots els partits polítics s’han compromès a estudiar el document i encetar un debat Parlamentari. Gairebé tots els partits han coincidit en el mateix, la Generalitat no té prou competències per posar-se mans a l’obra en tots els punts del document entregat, però pressionaran al Govern Central, per que aquest les acabi cedint, o encetar una negociació dels punts demandats.
                                                                                                                      
És el final d’un llarg viatge, amb més de 120 quilòmetres recorreguts al llarg del Baix Llobregat. Aquí han nascut noves amistats, persones en situació precària veuen renovades les seves esperances de canvi. Han complert l’objectiu de fer-se veure, posar cares al drama de l’atur. Alguns dels assistents entre abraçades i mirades perdudes es pregunten “I ara què?”, ràpidament respon un altre company, “Ara toca seguir lluitant!”  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article