Fusió intercomarcal de CCOO.

La federació del Baix Llobregat, amb la ja existent intercomarcal de l’ Alt Penedès, Garraf i Anoia han arribat a un acord per fusionar-se.
 
En un acte congressual celebrat a la seu de CCOO Baix Llobregat a Cornellà, s’ha pres la decisió per unanimitat. El congrés portava per nom “Sumem més, més útils i més forts”, amb aquest títol es vol llençar la imatge de que encara sigui una decisió que no agrada a ningú, és imprescindible per assegurar la supervivència del sindicat. El fet de que més que crear una intercomarcal nova, es tracti d’una incorporació de la federació del Baix a una ja existent, facilita la dinàmica positiva, ja que s’incorporen a un projecte que funciona.

Fora de micròfon diverses persones assistents reconeixen que “és una decisió dura d’afrontar, es corre el perill de desnaturalitzar el sentiment Comarcal, però deixant de banda els romanticismes, és el més sensat actualment”. Hi ha qui o veu com una oportunitat per mancomunar serveis i aglutinar esforços, o fins i tot per forçar a que determinats departaments comarcals instal·lats en l’ immobilisme, hagin de consensuar amb altres les decisions per millorar en qualitat de serveis i eficiència. Ja en clau d’humor, pels passadissos s’ha escoltat que “serà més difícil trobar un nom per la nova federació que posar-nos d’acord en molts punts d’actuació”.

La presència del Secretari General de CCOO a Catalunya el Sr Joan Carles Gallego, tanca qualsevol debat envers la decisió presa, avalant la fusió i encoratjant a fer-la funcionar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article