Noces de plata a ERC del Baix Llobregat.

Militar 25 anys a un partit polític és complicat, però si afegim que aquesta implicació s’ha produït a un espai com el Baix on fa 25 anys els republicans eren vistos com un element estrany a l’ anomenat “cinturó vermell”, potser que se li doni la importància que té haver continuant sense defallir amb aquesta idea política fins ara.

En el marc de la celebració anual que ERC celebra el dia de la República al Parc de la Ciutadella de Barcelona, s’ha volgut mostrar agraïment a les i els militants, l’acte ha comptat amb la presència d’Oriol Junqueras (President d'ERC i Alcalde de Sant Vicenç dels Horts), del candidat a les properes eleccions europees Josep Mª Terricabras i l' alcaldable per ERC a Barcelona Jordi Portabella.

Sota un sol primaveral proper a estiuenc les i els militants republicans han gaudit del reconeixement pels seus 25 anys de militància, rebent com a record una insígnia commemorativa.

Entre ells podem trobar a vuit militants del Baix Llobregat: Jaume Campreciós i Colet (St Just Desvern) Joan Camps i Boy (El Prat de Llobregat) Àngels Coté i Pascual (Castelldefels) Jordi Figueras i Bofill (Esplugues de Llobregat) Glòria Font i Ortí (Esplugues de Llobregat) Josep Mª Garcia i Soler (Castelldefels) Joaquim Pahissa i Puertas (St. Feliu de Llobregat) i Ferran Tost i Carbonell (St. Just Desvern).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article