Els petits caramellaires del Baix Llobregat.

Les Caramelles ompliran els carrers del Baix Llobregat en la tradicional cantada del matí de Pasqua.
 
El so de les Caramelles omplirà una Pasqua més els carrers del Baix. Aquest any ens fixem en  Els Petits Caramellaires de Castellví de Rosanes i els de Sant Esteve Sesrovires que sortiran al carrer a partir de les 11 del matí de diumenge i el dilluns respectivament.
Fins al migdia, els nens i nenes recorreran diversos punts dels nuclis urbans amb les seves cançons. Després d’unes quantes setmanes d’assajos per repassar les cançons d’altres anys i aprendre les noves, tot està preparat per a la cantada del dia de Pasqua.

El recorregut dels caramellaires a Castellví és aquest: La primera parada del Diumenge serà a la masia de Can Duran, la segona, a la plaça de Catalunya, i la tercera, a la confluència dels carrers de Montjuïc i de Sant Isidre. A les 12.30 faran parada a l’església de Sant Miquel, posteriorment el recorregut continuarà per la plaça d’Europa, la plaça del poble (davant de l’Ajuntament) i el carrer del Serral, amb cantada final al barri del Taió.

En el cas de Sant Esteve aquest és el recorregut; començarà a les 11.00 hores del Dilluns a la plaça Xic Mateu i passarà pels carrers Sant Joan, plaça de la Vila, Pau Costas, Major, plaça Doctor Tarrés, Serafí Julià, Germans Bach i avinguda Montserrat.

Recordem que el proper 1 de maig es celebra la tradicional trobada de petits caramellaires del Baix Llobregat, que arriba enguany a la 44a edició i tindrà lloc als Hostalets de Pierola.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article