Actes per Sant Jordi a Torrelles de Llobregat.

L’Abril Literari compta cada edició amb més d’una seixantena de participants que competeixen en sis categories a concurs.
 
Torrelles de Llobregat, 15 d’abril de 2014 - El Concurs de Narració Curta Abril Literari 2014 marca la celebració de Sant Jordi a Torrelles. Aquest certamen literari reuneix cada edició, des de fa 14 anys, més d’una seixantena de participants que competeixen per guanyar una de les sis categories, una de les quals està acotada temàticament al voltant de la malaltia del càncer i les cinc restants estan distribuïdes per edats.  
El proper 25 d'abril tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis, una jornada festiva que comptarà amb l’actuació de la Coral Infantil Amadeu Vives de Torrelles. El certamen està organitzat per l’Ajuntament de Torrelles i compta amb la col·laboració de la biblioteca municipal, les escoles Sant Martí i Can Coll de Torrelles, l’Editorial Barcanova, l’Ateneu Torrellenc i l’Associació Espanyola Contra el Càncer.
 
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE MOMENTS PER NO OBLIDAR.
 
El passat 3 d’abril, l’escriptor Josep M. Verdaguer va donar el tret de sortida al actes literaris a Torrelles amb la presentació del seu llibre Moments per no oblida: Torrelles de Llobregat, 1930-1940, el  testimoni de primera mà de com es va viure la Guerra Civil a Torrelles de Llobregat. Mig centenar de persones van assistir l’acte a la biblioteca municipal, que va comptar amb la presència de l’autor i del Sr. Joan Rigol, ex-president del Parlament de Catalunya i responsable del pròleg del llibre, i l’alcalde de Torrelles Ferran Puig.
 
AGENDA D’ACTES DE SANT JORDI A TORRELLES.
 
El Concurs de Narració Curta Abril Literari ha centralitzat des de la seva creació l’any 2000, el programa d’actes  a Torrelles dedicat als llibres i la literatura al voltant de la Diada de Sant Jordi.  Aquest any, des de la Biblioteca Municipal i l’Ajuntament es fan algunes propostes per a totes les edats:
Dimarts 22 d’abril - Taller de manualitats Una rosa per Sant Jordi
A les 17:30h, a la biblioteca municipal. Dirigit a infants a partir de 5 anys, oberta a pares i mares.
Dimecres 23 d’abril  - Contes menuts Els dracs de colors
A les 17:30h a la biblioteca municipal.  Sessió especial de Sant Jordi. A càrrec d’Elisabeth Ulibarri. Per a nens i nenes de 1 a 2 anys.
Dimecres 23 d’abril - Recital de contes L'univers de Quim Monzó
A les 19.30h, a la biblioteca municipal, a càrrec dels alumnes de Sensedrama Aula de teatre de l'Ateneu.
Divendres 25 d'abril  -  Acte de lliurament de premis de l’Abril Literari
A l’Ateneu Torrellenc, a les 18.30h de la tarda.
Divendres 25 d’abril - Grup de lectura setmanal Grans lectors
S’inaugura un nou Club de Lectura adreçat a majors de 65 anys. A càrrec de TASCA Projectes d’animació sociocultural. Amb inscripció prèvia, tots els divendres a la biblioteca.
Dissabte 26 d’abril – DRAC MUSIC FESTIVAL
A les 22h, al local social de l’Ateneu Torrellenc hi haurà concerts en directe organitzats per l’Espai Musical Tempo. Amb l’actuació de grups convidats i també d’alumnes i professors del centre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article