Diada de Sant Jordi a Sant Feliu de Llobregat.

El dimecres 23 d'abril, de 10 a 21 h, les tradicionals parades de llibres i roses ompliran la plaça de la Vila amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Durant tota la jornada també es podrà visitar, a la Biblioteca Montserrat Roig, l'exposició 1714: El català ahir, avui i demà. Et prenc la paraula, que restarà oberta fins al 4 de maig.
A la tarda tindrà lloc, al Casal Municipal de la Gent Gran, un recital del grup de tertúlies literàries, un concert de la Coral Roses de la Gent Gran i l'actuació del grup de sardanes del Casal Municipal. A la plaça de la Vila també hi haurà diversos actes culturals amb motiu de la celebració, entre els que destaca la representació de la llegenda de Sant Jordi, a càrrec de Calaix de Sastre, a les 18.30 h, i la ballada de sardanes amb la Cobla Rambles, a les 19 h. A la mateixa hora tindrà lloc al saló de sessions de l'Ajuntament l'acte institucional de la Diada i la presentació del cartell de les Festes de Primavera 2014 i el regal institucional dissenyat per l'artista local Maria Antònia Hernández Subirachs. A les 20 h, se celebrarà a l'estand DeBotigues, ubicat a plaça de la Vila, el sorteig de la campanya de promoció comercial "Sant Jordi mereix un sopar". Tancarà els actes de la Diada de Sant Jordi el repic de campanes, a les 21 h, a càrrec de la colla de Campaners.
Les activitats commemoratives de la festivitat de Sant Jordi, que s'emmarquen en la XI Setmana per la Llengua, continuaran el dijous 24 i fins al dimarts 29. Entre les activitats més destacades hi ha les organitzades al Mercat Municipal durant el matí del dissabte 26, així com el concurs de microrelats en català a través de la xarxa social Twitter que organitza l'Ajuntament per quart any consecutiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article