Nova colla castellera al Baix Llobregat

Després d’unes setmanes de treball i que un grup de persones de la ciutat en representació de diverses entitats del municipi, hagin començat a crear la Colla Castellera, ens comuniquen que el projecte ja comença a ser, poc a poc, una realitat.
L’acord entre les entitats, Agrupament escolta Conxita Busquets, la colla de diables del Prat, l’Associació Gegantera del Delta del Prat de Llobregat, el centre d’esplai Sant Pere i Sant Pau, juntament amb l’agrupament escolta Antón Vilà i diverses adhesions de particulars, permeten que la família de castellers creixi al nostre territori.
L’entitat ja ha estat registrada i, com a tal, inicia la seva activitat a la ciutat. En aquest sentit aprofitant la celebració de Sant Jordi, demà posaran una parada informativa durant tot el dia al Carrer Ferran Puig (a tocar de la Plaça de la Vila), de 10 a 12.30 hores i de 16.30 a 19.30 hores per explicar el projecte i començar "a fer pinya”.
La primera Assemblea de Presentació de la Colla serà el proper 16 de maig a les 19 hores en un espai encara per confirmar. En aquesta es presentarà el que s’ha fet fins ara, quins passos queden per tal que la Colla tiri endavant, i ja tindran fulls per tal d’inscriure’s de manera oficial a la Colla. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article