Molins de Rei segella la col•laboració amb entitats

Les 16 entitats socials de Molins de Rei han estat les primeres en signar el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament que els permetrà accedir als recursos necessaris per tirar endavant els seus projectes. Després arribarà el torn de les que treballen en els àmbits educatiu, veïnal, cultural i esportiu.    

Setze entitats dels àmbits social, sociosanitari, de la gent gran i que treballen per la igualtat van signar aquest dilluns 27 de maig els respectius convenis de col·laboració amb l’Ajuntament. Es tracta d’un document que recull les ajudes que els prestarà el municipi perquè puguin executar els projectes que tenen previstos per aquest any 2014. L’acte va tenir lloc a la Federació Obrera.
L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va voler subratllar durant la seva intervenció que “amb la firma d’aquests convenis es certifica que la prioritat innegociable d’aquest govern municipal són les persones, i especialment ara, que és quan més ho necessiten”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, va insistir en la mateixa idea, afirmant que “per pocs recursos que tinguem mai abandonarem a la gent, i farem els esforços que facin faltar per compensar les retallades que puguin venir d’altres administracions supramunicipals”.
Durant les properes setmanes se signaran convenis de col·laboració similars amb les entitats educatives, les que treballen amb la infància i la joventut, les associacions de veïns i les entitats culturals i esportives del muncipi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article