L’Escola La Roureda rep el Premi Baldiri Reixac de la Generalitat

Els alumnes van ballar en l’acte de lliurament dels premis que va tenir lloc al Palau de Pedralbes, presidit per la consellera d’Ensenyament.

L’Escola La Roureda de Sant Esteve Sesrovires va rebre a Barcelona el Premi Baldiri Reixac per la recuperació i promoció del ball de garlandes. Aquest guardó és un dels més prestigiosos en l’àmbit de l’escola catalana. El premi és una iniciativa de la Fundació Lluís Carulla, que enguany ha premiat amb 100.100 euros diferents projectes educatius de Catalunya i València.
La Roureda va ser un dels 12 centres que va rebre un guardó en la modalitat d’escoles. El premi és un reconeixement a la tasca duta a terme pel centre educatiu durant els darrers 25 anys. Està dotat amb 3.300 euros i l’escola té pensat destinar-los al ball de garlandes.
El premi es va lliurar al Palau Pedralbes de Barcelona. A l’acte, hi va assistir una àmplia delegació de l’escola, formada per alumnes, professors, pares i membres de l’Esbart Dansaire de Sant Esteve. També els van acompanyar, l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell i el regidor d’Educació, Jordi Borrell.
Al final del lliurament dels guardons, els alumnes de 6è de La Roureda van ballar el ball de garlandes davant de tots els assistents a l’acte, entre els quals es trobava la  consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article