Extremistes ataquen seus de CDC i CIU al Baix Llobregat

Els extrems es toquen amb la punta dels dits, diverses seus de Convergència Democràtica de Catalunya i de CIU a les quatre demarcacions del principat (incloent-hi el Baix Llobregat) han patit una nova onada d’atacs, al més pur estil dels cadells Falangistes que fa no gaire amenaçaven la seu de CIU a Gavà amb la mateixa estratègia intimidadora.
El més greu ha estat al local de Terrassa, on uns vàndals han llençat un contenidor en flames contra el vidre de l’oficina, que s’ha trencat i ha provocat un incendi a l’interior. En la majoria de casos són vidres trencats, danys a les façanes i pintades amb frases relacionades amb l’enderroc del centre Can Vies, del barri de Sants de Barcelona. També hi ha hagut atacs a una dotzena de seus més, entre les quals podem destacar  Sant Feliu, Molins de Rei i Olesa de Montserrat.
Flac favor se li fa al procés sobiranista amb aquesta imatge de divisió on, fins i tot, dirigents de l’únic partit polític que no ha condemnat els fets exhibeixen amb orgull al seu compte de Twitter fotos de la seu local de CDC Molins amb pintades d’advertència, “Can Vies no es toca” al costat de les restes d’ altre frase d’exaltació espanyolista com “Viva España”, advertint de més mobilitzacions i actes.
A les xarxes socials tots els partits polítics menys la CUP han condemnat els atacs a les seus d’un partit que agradarà o no la seva gestió, però és democràtic. No sabem del cert quin interès pot tenir cert partit polític en abraçar tota la ràbia descontrolada dels que provoquen aquests altercats, però sembla que a alguns ja els va bé aquest clima de tensió pre democràtica.

Comentaris

Maite El Papiol
1.

A qué juguen aquests ara? Utilitzaran aquestes imatges per carregar contra el procés!!! Per cert, ja hi han vingut 100 furgonetes dels nacionals d'ecspanya per ajudar, els del cascabel i el marhuenda ja tenen les boses de crispetes. Foteu pena cupaires, sou subvencionats pel CNI!!!!

Comenta aquest article