Principi d'acord per l'Hospital de Bellvitge

ERC aconsegueix el compromís de mantenir les condicions laborals i assistencials a l’Hospital de Bellvitge
 
Davant de les informacions aparegudes al voltant d’una possible retallada addicional de personal i condicions laborals a l’Hospital de Bellvitge, la diputada d’ERC al Parlament de Catalunya, Alba Vergés, ha aconseguit ‘el compromís de Boi Ruiz, Conseller de Salut, que no es produirà cap retallada de personal ni condicions laborals i que es buscaran mesures alternatives per complir els objectius financers sense afectar ni a la qualitat assistencial ni a les condicions laborals dels professionals’.
 
Vergés ha dit al conseller de Salut que ‘les persones, tant els professionals com els usuaris, són la clau del sistema i no es pot generar més preocupacions ni angoixa en els professionals i els usuaris davant la pressió assistencial . Sabem de les dificultats financeres, però també del compromís que vam adquirir de no reduir el pressupost 2014, i les persones han de ser al centre, ja que la qualitat assistencial és primordial’. Així mateix, Vergés ha reclamat a Boi Ruiz que ‘no creï incertesa i que millori la transparència en la comunicació i la gestió del sistema i que encari de manera definitiva la reducció de les llistes d’espera’. El conseller de Salut s’ha compromèsque no hi hagi repercussió en salaris ni en condicions laborals als centres i a preservar les condicions d’activitat i laborals, i ha reiterat en diverses ocasions durant la seva resposta a ERC que ha demanat per carta als responsables sanitaris que això sigui així.
 
Antoni Garcia, cap de llista d’Esquerra Republicana a l’Hospitalet a les properes eleccions municipals, ha mostrat la seva satisfacció pel compromís assolit però ha demanat que ‘d’ara endavant es millorin els mecanismes de comunicació i treball amb el personal i els usuaris de l’Hospital de Bellvitge per evitar conflictes’ i ha declarat que ‘a l’Hospitalet el que cal és seguir treballant per recuperar serveis sanitaris de proximitat, amb una sanitat pública de qualitat i realment universal, com un dels pilars del benestar de la nostra ciutadania’.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article